Ontdek PLUS

Annemie Bosmans

Kent 19 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemie Bosmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemie Bosmans heeft 9 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kappersvakschool was voor mij een hele fijne tijd .

  De kappersvakschool was voor mij een hele fijne tijd .... ik had les beneden, bij Margriet, in een kleinere groep, en we hadden het reuze gezellig. Golven leggen, een verplicht onderdeel van het examen, althans toendertijd, vond ik heel erg leuk om te doen, evenals permanenten.

  kapperacademie , 1974

  Aan mijn MAVO-tijd denk ik met plezier terug :) De handwerklessen van Mevrouw Maassen, de muzieklessen van Dhr.

  Aan mijn MAVO-tijd denk ik met plezier terug :) De handwerklessen van Mevrouw Maassen, de muzieklessen van Dhr.Royen, de uitstapjes naar de schouwburg, de kerstwandeling door de Beegder Bossen, Porgy and Bess in Huize St.Jozef te Heel, Dhr, van der Borgh die zo veel sigaretten rookte, Dhr. Griens, waarbij propjes papier tegen het plafond geschoten werden, Dhr. Heymans die me nog heeft gevraagd een tekening te maken bij een bepaald hoofdstuk, en natuurlijk Mevr. Beeren, van wie we allemaal een goede basis van de Engelse taal hebben meegekregen, Dhr. Jochems, die geen geschiedenisboek nodig had om boeiend les te geven, frans van Dhr. Gijsen, biologie van eerst Juffr. Verbruggen en naderhand Horstermans, en natuurlijk niet te vergeten alle klasgenoten, die het tot een onvergetelijke tijd maakten.

  Sant Ansfried Mavo, 1970