Annemarth Fokker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarth Fokker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarth Fokker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ben in groep 5 binnen gekomen.

  ben in groep 5 binnen gekomen. en woonde toen in de nieuwbouwwijk Beerendrecht. had veeltal ruzie met Wietske en Nanja van vliet. Speelde veel met Inge, Laura en Nancy. Speelde ook met Carolien Hazenbroek, marlies Dool en Marlinde.

  da costaschool, 1991

  heb vooral genoten van de pauzes, musicals.

  heb vooral genoten van de pauzes, musicals. HAVO 5 heb ik 2x gedaan.. had veel en nog steeds contact met Roosje van der Linden, Rachel van Niekerk, Mariska van Roozendaal, Noreen Verkleij en Hester Runia. Was blij toen ik geslaagd was dit mededankzij 'Willy' van Scheikunde die mij hierin bijles gaf. fijne tijd gehad en denk nog vaak terug aan de lesuurtjes van Jaap (?? AK), Jose ten Bergen(NL), Jolanda (? fr) enz. is al weer een tijdje geleden, weet de namen niet zo goed meer..

  Ashram College, 1994

  Ik woonde op de Bazuin 49.

  Ik woonde op de Bazuin 49. In groep 3 had ik les van juffrouw Hellebrand. Beste vriendinnen waren giovanna, Els van de starre, en marcella en Jeane Demage. Ik bleef zitten in groep 4 en ben na 2x groep 4 verhuist naar Alphen aan den rijn. ben heel erg benieuwd naar een eventuele reunie van de school!

  2e van der Huchtschool (bas..., 1988

  ?