Annemarijn Boelen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarijn Boelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarijn Boelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet alle juffies nog, maar onvergetelijk waren de laatste twee jaar in de bovenklas bij Hans de Gans en "juffrouw" Kalsbeek.

  Ik weet alle juffies nog, maar onvergetelijk waren de laatste twee jaar in de bovenklas bij Hans de Gans en "juffrouw" Kalsbeek. Heel erg veel mooie herinneringen, een groot feest! Ik herinner me vooral onze "verkennersclub", met een paspoort met "Top Secret" er op (had Edward de Bock verzonnen). Wij slopen over en door de hele school heen; ik was "verkenner"; errug spannend allemaal, natuurlijk werden we ook een keer "gepakt". De Kuil, Linoleum gutsen, kook- en tuinlessen, de weektaken en het Zomerfeest. Ben nog altijd een beetje beledigd dat "mijn" hoofdrol als zonnefee in de Lustrum musical (25 jaar geleden) op de plaat werd vertolkt door juffie Hamburger... Nu zitten mijn eigen kinderen weer op deze school; heel bijzonder; hoop dat ze net zo veel mooie herinneringen er aan over houden als ik!

  Schoolvereniging De Larense..., 1972

  ?