Annemarijke Voorrips

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarijke Voorrips en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarijke Voorrips heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Inderdaad, de tijd in de flat.

  Inderdaad, de tijd in de flat. Die zal ik nooit vergeten. Kan het me nu toch haast niet meer voorstellen zeg,... ook de overstap van het Blok naar het ROC.... Vreselijk!Terug bij af leek het wel, sterker nog, dat was het ook. Leuk om te lezen dat Rianne, Anita en Frony hier ook bijstaan, wie weet volgen er meer. Beetje goed terecht gekomen meiden??

  Inservice opleiding Noorder..., 1996

  ik wilde de inservice opleiding van Noorderhaven doen maar werd in eerste instantie uitgeloot.

  ik wilde de inservice opleiding van Noorderhaven doen maar werd in eerste instantie uitgeloot. Eerst was ik te jong en het jaar daarna was er even geen plek geloof ik. In ieder geval heb ik twee jaar hier de SPW gedaan. Weinig aan gehad, maar het was gezellig. Ik kan me (natuurlijk) Inge van Heijster, Maaike Kardinaal en Nurgul Oll goed herinneren. Verder niet veel geloof ik. Ik ben het tweede jaar op Noorderhaven gaan stage lopen en ben daar niet meer weggegaan. Uiteindelijk kon ik na mijn stages de opleiding in en ben Z-verpleegkundige geworden. (werk alleen niet meer op Noorderhaven)

  Alkwaard College (MMO), 1994

  De school zelf was achteraf gezien prima, maar welke puber heeft daar zin in? Ik heb mij opperbest vermaakt.

  De school zelf was achteraf gezien prima, maar welke puber heeft daar zin in? Ik heb mij opperbest vermaakt. Al was het meestal niet helemaal in de haak. Was altijd wel een buitenbeentje eigenlijk. Woonde in Winkel en was wat alternatief geloof ik,haha. Wees gerust, het is allemaal nog goed gekomen met mij hoor!

  M.A.V.O. Edmar Vergouwen, 1990

  ?