annemarieke vlug

Kent 21 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemarieke vlug en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemarieke vlug heeft 0 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  werken en studie......

  in 1977 begonnen aan de z opleiding,en afgemaakt(anita bosga,udo,harry boesveld,theo nagtegaal)naast werken ook nog aan de "studie" op 'kamp",en ook nog "stappen".. begonnen op amstel links waar je vooral hard moest werken en sjouwen.(wil van der zwan ,roelie,trudy roozeboom,joke vedder waar ik bijna dagelijks mee heen en weer reisde met de trein en het busje uit amesrfoort. Daarna naar de dintel met 6 autistische jongens,geweldige groep veel geleerd....(ko van gaalen,marianne tuin,maarten koedam,loes,)en uiteindelijk met veel bombarie na twee jaar op de linge geplaatst. na drie maanden "straf" mocht ik naar de Hunze de ibg, vooral veel op je hoede zijn maar leuk. Maar eemeroord zou voor mijn nooit meer hezelfde zijn..... dus vertrokken naar sterrenberg.

  Inservice opleiding Z verpl..., 1977

  met diploma begonnen op de morgenster ,al gauw naar zuiderkruis.

  met diploma begonnen op de morgenster ,al gauw naar zuiderkruis.daar kreeg ik een leuke leerling onder mijn hoede......nog steeds!

  Z-Opleiding Sterrenberg (he..., 1983

  heftig hard werken, op de amstel, dintel,linge,hunze i.

  heftig hard werken, op de amstel, dintel,linge,hunze i.b.g. en dan ook nog naar school,mmar wel heel leerzaam.............

  Inservice opleiding Z verpl..., 1977

  ?