Ontdek PLUS

Annemarieke van Zutphen

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarieke van Zutphen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarieke van Zutphen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Engels van Atze de Groot, biologie van Hoetmer, eveneens Engels van Woltjes, wiskundse van Agterhuis, Frans van Stello en Verhagen voor Duits.

  Engels van Atze de Groot, biologie van Hoetmer, eveneens Engels van Woltjes, wiskundse van Agterhuis, Frans van Stello en Verhagen voor Duits. En een aardige meneer voor Scheikunde, kan niet meer op zijn naam komen. Vrienden waren Bartje van Doorn, Marthe Zweers, Timo Baar, Thijs Coers, Nellie Bax en Marjolein van der Veen.

  Christelijk School voor Mavo, 1972

  De strenge meneer Bogema, de schuimbekkende meneer Lettry, de olijke meneer Bouwman (verdwijn als een drol in de maneschijn, knuppel), de schoolreis naar Texel, en de lieve juffen die allemaal in mijn poezie-album schreven.

  De strenge meneer Bogema, de schuimbekkende meneer Lettry, de olijke meneer Bouwman (verdwijn als een drol in de maneschijn, knuppel), de schoolreis naar Texel, en de lieve juffen die allemaal in mijn poezie-album schreven. Deden "het Koffertje van Van Dalen" als eind-toneelstuk.

  Openbare Basis School, 1966

  De pauzes, roken en drinken op het grasveld.

  De pauzes, roken en drinken op het grasveld. Vrienden Margot de Ket, Monique van Evelingen, Anneke Rietveld, Timo Baar, Peter Venix, Haye Folkertsma, Govert vd Berg, Evelien de Rijk, Had geschiedenis van Snijder, Duits De Vries, Ned. Kolkhuys-Tanke, Engels Struik.

  Regionale Scholengemeenscha..., 1976