Annemarieke VanSijsenaar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarieke VanSijsenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarieke VanSijsenaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik wil degene die in 1981 eindexamen hebben gedaan aan het Pieter Groen te Katwijk vragen hun gegevens te sturen naar anvanrijn@ziggo.

  Ik wil degene die in 1981 eindexamen hebben gedaan aan het Pieter Groen te Katwijk vragen hun gegevens te sturen naar anvanrijn@ziggo.nl of pietergroen81@gmail.com. Er word namelijk een reunie gehouden van deze eindexamenklassen op 9 juni 2012! Meld je aan!!!

  Pieter Groen College, 1975

  Ik had een hele leuke tijd op het Pieter Groen College.

  Ik had een hele leuke tijd op het Pieter Groen College. We waren een hechte groep die veel met elkaar optrokken. Het is nu voor de meesten 30 jaar geleden dat zij het VWO verlieten, vandaar dat ik het hoog nodig vind dat er een reunie komt. Deze wil ik graag organiseren en zou dan ook met oud-leerlingen aan het VWO van het examenjaar 1981 en een paar van 1982 en 1983 in contact willen komen. Heb je bij mij in de klas gezeten en wil je je aanmelden voor de reunie, stuur dan een mail naar anvanrijn@ziggo.nl. Ik hoop op heel veel spontane en positieve reakties! Groetjes, Annemarieke van Rijn

  Pieter Groen College, 1975

  ?