Annemarieke Merkx

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarieke Merkx en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarieke Merkx heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Busstop, Haagsche Bluff, Wijnreis en natuurlijk de tussenuren, maar ook de praktijklessen vooral in het derde jaar waren erg leuk.

  Busstop, Haagsche Bluff, Wijnreis en natuurlijk de tussenuren, maar ook de praktijklessen vooral in het derde jaar waren erg leuk. De Haagsche Bluff waar ik alleen in het eerste jaar niet actief in was. wel lid, maar niet in het bestuur. het 2e jaar als secretaris en het 3e en 4e jaar als oud-bestuurslid. de feesten en dan vooral het kerstgala waren altijd top. ook de dagen die we in de busstop met het bestuur en natuurlijk ook mijn maatjes (de musketiers) verbracht hebben, dat vergeet ik nooit meer! ook de wijnreis was heerlijk! echt genoten.

  Mondriaan College voor Hore..., 2000

  schooltoneel (Amore), de tap, de pauzes, het schoolcafe dus eigenlijk gewoon de gezellige uurtjes onder elkaar buiten de lessen.

  schooltoneel (Amore), de tap, de pauzes, het schoolcafe dus eigenlijk gewoon de gezellige uurtjes onder elkaar buiten de lessen. toneel was heerlijk. de repetities met Marijke en natuurlijk de 3 uitvoeringen.

  Sancta Maria, 1997

  ja deze school was ontzettend leuk in vergelijking met de basisschool.

  ja deze school was ontzettend leuk in vergelijking met de basisschool. hele leuke vrienden enzo....elk uur naar een ander lokaal.... ik heb hier een mijn beste vriendin leren kennen en ben hier ontzettend veranderd. ik heb deze opleiding eigenlijk fluitend kunnen doen, aangezien ik een verkeerd advies van een lerares op de basisschool had gekregen. dat neem ik haar helemaal niet kwalijk aangezien ik er beter van ben geworden.

  Gerrit Barger Mavo, 1993

  ?