Annemarieke Driezes

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarieke Driezes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarieke Driezes heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Had altijd de grootste lol met Mascha. Tijdens de lange wandeltocht naar de bushalte hebben we veel gezongen en 'gelift'. We kregen het ook voor elkaar allebei een liftpasje te bemachtigen. Ook zijn we wel eens weggebracht door lerares nederlands. Van Dillen, geloof ik. Les gehad van Liesbeth de Beer, Andre van Gessel, Meindersma, enz. Andere namen: Inez, Huub,... Ook leuk was de monopolynacht, waarvan de opbrengst naar een goed doel ging. En het kamp wat georganiseerd moest worden. Wat een drama, maar wel erg gezellig allemaal.

  Graafschap college SPW, 1994

  Weet niet of de jaren kloppen hoor, is ook al zo lang geleden.

  Weet niet of de jaren kloppen hoor, is ook al zo lang geleden. Maar heb er een leuke tijd gehad met klasgenoten die ik nu af en toe nog wel eens tegenkom.

  Gildeschool, 1981

  Mavo gedaan, helaas in 5 jaar, maar wel leuke tijd gehad met Majella, Martine, Wilma, Chantal en de rest Weet alleen niet of ik goed zit met de jaartallen.

  Mavo gedaan, helaas in 5 jaar, maar wel leuke tijd gehad met Majella, Martine, Wilma, Chantal en de rest Weet alleen niet of ik goed zit met de jaartallen. Maar ach, zit ook niet meer op school toch?

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1989

  ?