Bekijk het volledige profiel van Annemarie Zondervan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Annemarie Zondervan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Dierbaarste herinneringen aan ...

Dierbaarste herinneringen aan deze school! Wat heb ik hier een gave tijd gehad... en wat waren we eigenlijk serieus voor een stel snotneuzen toen.... Vooral de schoolkampen (Den Dolder->handje/handje en Balkbrug (lekkere zoon had Peuk zn beste vriend!) blijven me eeuwig bij. Ook de Andersen musical in Groningen en de vrijdagochtenden met toneel en dans. En ondertussen maar rekenen, rekenen en rekenen.... heeft het geholpen??

2006, Annemarie Zondervan

De mooiste herinneringen heb i...

De mooiste herinneringen heb ik aan de ski-vakanties met de bovenbouw! Er was geen ballotage commissie, maar gelukkig gingen altijd de leuksten mee!! Niet vergeten? Scheerschuim in het bed van..... en de strontput... de wedstrijden aan het eind van de week (wat gingen we weer hard hè!) en de feesten in de fantastische discotheek in Kaltenbach (wat je later leerde was dat dit niet zo'n geweldige discotheek bleek te zijn).. Maar Bep, die skileraren lijken in een ski-lehrer pakkie helemaal geen boeren toch?

2006, Annemarie Zondervan

Dit was niet mn mooiste period...

Dit was niet mn mooiste periode... meer een moetje om toch dat noodzakelijke diploma te halen.. Heb geloof ik de eerste 3 mnd iedere middag met een jongen in de kroeg gezeten... waarom deed ik dat toen? Geen idee!!! Maar goed, weinig lessen en veel vrij en uiteindelijk toch diploma op zak! Dat was het doel...Dit was niet mn mooiste periode... meer een moetje om toch dat noodzakelijke diploma te halen.. Heb geloof ik de eerste 3 mnd iedere middag met een jongen in de kroeg gezeten... waarom deed ik dat toen? Geen idee!!! Maar goed, weinig lessen en veel vrij en uiteindelijk toch diploma op zak! Dat was het doel...

2006, Annemarie Zondervan
?