annemarie zeegers

Kent 13 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemarie zeegers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemarie zeegers heeft 20 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam in het tweede jaar op school, na eerst een jaar in Vlaardingen de opleiding te hebben gevolgd.

  Kwam in het tweede jaar op school, na eerst een jaar in Vlaardingen de opleiding te hebben gevolgd. Een leuke klas met heel verschillende meiden. Had het redelijk naar mijn zin, ben later niet het werkveld ingegaan, kleuterjuf was toch niet mijn ding. Zat in de klas bij mijn nicht Marjolein van Dongen.

  prof.Ph. Kohnstammschool (K..., 1978

  Had het hier niet echt naar mijn zin.

  Had het hier niet echt naar mijn zin. Was lekker makkelijk, recht tegenover de school woonde ik. Heb les gehad van mevrouw Volkers en mevrouw Kroon. In de vierde klas ging ik naar de Clioschool, waar ik me veel beter thuis voelde.

  Meester Blomschool, 1968

  zat in de klas bij juffrouw van Gent en later bij juffrouw Faithful.

  zat in de klas bij juffrouw van Gent en later bij juffrouw Faithful. Die ik een aantal jaar geleden nog eens tegen ben gekomen toen ik vrienden van haar in de echt moest verbinden. De eerste weken heb ik met alle macht geprobeerd om maar niet naar school te hoeven, wat vond ik het erg! Later ging het beter Er zat een ettertje in de klas die me nog eens een bloedneus heeft geslagen. Zomaar! Ik weet dat ik in de klas zat bij o.a. Marcel Bultena en Edwin van Dijk.

  kleuterschool 't kraaienest, 1966

  ?