annemarie willemsen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemarie willemsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  annemarie willemsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb voornamelijk een leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb voornamelijk een leuke tijd gehad op deze school. Ik heb hele goede herinneringen aan juffrouw willemse en juffrouw klickerman. Zij hebben mij geholpen toen ik het moeilijk had op school. Ik ben heel benieuwd hoe het met marike buurman gaat. Zij was bevriend met carla baltussen.Ik heb met hen een leuke tijd gehad. Wat ik me ook herinner zijn de lessen bij meneer bredie. We zongen daar ook vaak.

  2008, annemarie willemsen

  Ik heb voornamelijk leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb voornamelijk leuke herinneringen aan deze school. Wat me vooral is bijgebleven is dat we een leuke klas hadden, vooral de 2 jaar bij leo van kempen. Ik had het meeste contact met sylvia otten, marjan verhagen, martina lintsen en regina boerboom. Het laatste jaar was voor mij minder door onze leraar. Het advies op de lagere school was voor mij LHNO, terwijl ik de mavo en havo heb gehaald. Een aantal jaren geleden hadden we een reunie, wat ik erg leuk vond. Ik vond het jammer dat sylvia er niet was. De leukste leraar was leo van kempen en verder vond ik juffrouw milder heel leuk. Zij is geemigreerd.

  2008, annemarie willemsen
  ?