Annemarie Werff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie Werff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie Werff heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke kleuterschooltijd.

  leuke kleuterschooltijd...kan mij nog wel wat namen herinneren. Ik heb nog een leuke foto!!!! Herinneringen?...Juf Ebbinge in de groene mini cooper... Elke dag melk. Schooltje was vlak bij mijn huis..hoefde niet ver te lopen.

  Kleuterschool 't Wilgenkatje, 1973

  Hoewel ik maar 2 jaar op deze school heb gezeten Klas 1 en 2, daarna ben ik verhuisd naar Hoogezand, bewaar ik nog wel goede herinneringen.

  Hoewel ik maar 2 jaar op deze school heb gezeten Klas 1 en 2, daarna ben ik verhuisd naar Hoogezand, bewaar ik nog wel goede herinneringen. Spelen en "zingen" op het schoolplein....in klas 2 hadden we een acquarium...met daarin kikkervisjes???? Ik heb nog een klassenfoto uit deze goede "oude" tijd. Het betreft klas 2...deze zet ik wel op de site!!!enkele namen uit deze klas...Carolien,Manuel? Aart?In de eerste klas kan ik mij nog wel herinneren dat ik en andere klasgenoten een keer bij Juf...? thuis hebben gegeten.

  Cornelis Jetsesschool, 1975

  onderweg naar school langs het snoepwinkeltje.

  onderweg naar school langs het snoepwinkeltje...de fietsenkelder beneden....samen fietsen naar school met o.a. Andjenie..Gea...Ingrd....kooklessen..tekenen...daar was Maurice goed in..heb nog een leuke klassenfoto gevonden...zet het wel op de site.

  Dr. D. Bosschool, 1982

  ?