Bekijk het volledige profiel van Annemarie Visser en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Annemarie Visser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Veel lol gehad, met Tudie Mans...

Veel lol gehad, met Tudie Manshanden, Anneke Kouwenberg, Engelien...

2008, Annemarie Visser

Ik kwam in januari 1956 op dez...

Ik kwam in januari 1956 op deze school. De overgang was erg groot: van de Vondelschool(vrij streng) naar een soort Montessori! Weekopening en weeksluiting, tafeltjes en stoeltjes ipv banken, veel creatief bezig zijn: gewldig. Alleen het klaarstomen voor het Lyceum was daardoor wel zwaar, maar ik heb het gehaald! Medeleerlingen o.a Loes Bode, Anneke Bonte, Jennifer Plaat. Met Loes ben ik heel lang vriendin geweest, maar toen ik Marten leerde kennen en in IJmuiden ging werken, is het kontakt verloren gegaan.

2008, Annemarie Visser

Prima schooltijd gehad. Wel ha...

Prima schooltijd gehad. Wel hard werken, maar altijd een gezellige klas. De laastste 2 jaar wel een kleine groep: in de eindexamenklas waren we met 8 beta's en 3 alpha's. Een aantal docenten vergeet ik nooit: ma Peters, Glaser, Pim Stofberg, de Gorter, Veelders (hij heeft mij overgehaald om naar het gym te gaan). Marjan Eerhart, Gertie Hijblok, Jan Noot, Jan Blokhuis, Jan de Graaf, Jack Amoureus, Sieto Schutte, Folkert Luteijn, Herman vd Mark en Richard Gerding waren mijn klasgenoten gedurende die laatste 2 jaar.

2008, Annemarie Visser
?