Bekijk het volledige profiel van Annemarie Hoorn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Annemarie Hoorn heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

jaren in het JMSO gezeten. Ong...

jaren in het JMSO gezeten. Ongeveer de jaren 1980-1985

2007, Annemarie Hoorn

Leuke school. Jammergenoeg voo...

Leuke school. Jammergenoeg voor mij heb ik (vooral door roostertechnische redenen) elk jaar in een andere klas gezeten. Hierdoor ken ik wel veel mensen maar was de tijd vaak te kort voor echte vriendschappen (een enkele daar gelaten).

2007, Annemarie Hoorn

De (toen nog) 1e tm de 4e klas...

De (toen nog) 1e tm de 4e klas heb ik op deze school gezeten. Grote maar gezellige klassen. Iedereen woonde in de buurt. Ik weet nog dat we in de 1e klas begonnen met bijna 40 leerlingen! Ik heb goede herinneringen aan deze school. Volgens mij had ik achtereenvolgens juf Gasau, juf Stutterheim en meneer Bekkering als docenten. Ik ben in de 5e klas naar een andere school gegaan vanwege de nogal rommelig verlopen fusie. Inmiddels (juni 2010) zitten 2 van onze kinderen ook op deze school (nu Haydnschool). Onze oudste zal na de zomer naar groep 3 gaan. Het is elke dag weer een "trip down memory lane" als ik de kinderen naar school breng.

2007, Annemarie Hoorn
?