Bekijk het volledige profiel van Annemarie van de Kerkhof en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Annemarie van de Kerkhof heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ging altijd graag naar school....

Ging altijd graag naar school. Juffrouw Adams was mijn favoriete juf,hierbij zat ik in de tweede klas.Heb ook nog bij juf Wouters gezeten,klas 1,bij juf Kerkhofs 2x in klas 3 en 5 en bij zuster Constantia in klas 4,waren ook geen slechte leraressen,maar met een non kon ik niet zo goed overweg, is later op de huishoudschool ook wel gebleken.De 6 klas zat ik bij juf Smolders en kreeg ook soms les van zuster Odilia en meneer de Laat(stagiere).Over het algemeen een leuke schooltijd gehad.

2008, Annemarie van de Kerkhof

Leuke gezellige schooltijd geh...

Leuke gezellige schooltijd gehad.Al de jaren dat ik op deze school heb gezeten dezelfde klassedocent gehad, de heer Mennen.Dit was een hartstikke fijne leraar kon er goed mee over weg.Er zaten ook nog nonnen op deze school die waren niet allemaal mijn favoriet(prutje dus niet).Delphin was streng maar gaf goed les,aardrijksk./natuurk.,Dhymp.kookles,juf Balmer naailes ,.van Gompel engelse les,rare snuiter maar kon je wel mee lachen,verder hadden we nog tekenen:Handarbeid:gezondheidsleer;godsdienst;nederlands;rekenen;winkel/kantoorpraktijk lag eraan welke richting je volgde.

2007, Annemarie van de Kerkhof
?