Annemarie Uitendaal

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie Uitendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie Uitendaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een nieuwe school; de eerste 2 jaar heb ik op de Prins Bernhardschool in de Marialaan gezeten.

  Was een nieuwe school; de eerste 2 jaar heb ik op de Prins Bernhardschool in de Marialaan gezeten. Daar zat ik in de klas bij juffrouw Druijf, die altijd haar teckel Basje mee naar school nam. Het tweede jaar zat ik bij juffrouw Van der Sluijs, die na dat jaar op een andere school is gaan werken. Ze was erg geliefd bij haar leerlingen. Als het speelkwartier over was, werd er gefloten en moesten we in een lange rij opstellen, achter elkaar. Geen gedring om binnen te komen, maar discipline.

  Aldoende, 1971

  Ik zat in de klas met Petra van den Berg (beste vriendin), Annemarie Baljé, Simone Schoonhoven, en heb 6 VWO 2 keer gedaan, omdat ik tijdens de mondelinge examens echt vastliep (te weinig gedaan).

  Ik zat in de klas met Petra van den Berg (beste vriendin), Annemarie Baljé, Simone Schoonhoven, en heb 6 VWO 2 keer gedaan, omdat ik tijdens de mondelinge examens echt vastliep (te weinig gedaan). In 1982 slaagde ik wel, maar weet niet goed meer bij wie ik toen in de klas zat, behalve Sybren Tuinstra.

  Haarlemmermeer Lyceum, 1975

  ?