Bekijk het volledige profiel van Annemarie Smitshuysen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Annemarie Smitshuysen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb slechts 1 jaartje aan d...

Ik heb slechts 1 jaartje aan de Wegastraat gezeten. Hogere Informatica. Dat was niet helemaal mijn ding.... Wel een superleuke tijd gehad met Maddy (haar ouders woonden in Nieuw Zeeland), zij woonde bij een oude dame(met veel katten)boven op zolder op kamers. Ik woonde nog thuis in Spijkenisse. Het introcuctiekamp in Drunen was superleuk (toevallig mijn geboortplaats). Daar werd ik natuurlijk verliefd op een jongen van de leiding: Duncan Wijting.... een vriend van hem was Carl-John (C.J.) die had verkering met Fleur Henry uit Rijswijk. Helaas te snel gestopt met deze opleiding.....heel leuke herinneringen!

2008, Annemarie Smitshuysen

Als brugklassertje in zo'n gro...

Als brugklassertje in zo'n grote school met lange gangen. Lerarennamen als Tekortschot (natuurkunde) en Ruimschoots (nederl), Apon(bio), Mw Kruithof(duits), Cupery, Nico van Uitert(beiden Ak). Wiskunde altijd van iemand met een baardje.. Discoavonden met La Bamba (als ik het nu hoor moet ik er altijd nog aan denken: dat was je kans om iemand te zoenen!!)Filmavond (escape from Alcatraz). Van de muziek op vrijdag weet ik gekgenoeg niets meer! Namen van medeleerlingen zijn erg vervaagd helaas. Ik ben er maar een paar tegengekomen uit de klassen waar ik ook zat 1g, 2f, 3e 4H en 5H(1980). Ik weet nog van de schoolreis naar Ouddorp en het fietsen daar naar toe. Stijldansles via school op vrijdagmiddag. Twee klassen tegelijk gym, meisjes en jongens apart. Volgens mij moest ik wel eens met de jongens meedoen...uhh.. hoe zat dat?? Buitengym op de fiets naar de sportvelden, de kleedkamers daar roken naar opgedroogd gras en vieze aarde.. blauw broekje en wit shirtje, of oranje??? Geen aardige gymjuf geloof ik, klein, donker haar, stevig en een opgetrokken lipje(???) Wat een rare herinneringen.. Herkent iemand dit? Wel een leuke tijd gehad. Wie heeft er zin om te reageren. Ben benieuwd naar jouw verhaal. Groetjes, Annemarie

2006, Annemarie Smitshuysen

Ik weet de juffen en meesters ...

Ik weet de juffen en meesters nog goed voor de geest te halen. Juf marian, juffrouw Elbers, meneer Cadogan,meneer Overes, meneer de Betuwe en meneer van Zwieten (schoolhoofd). Het verbaast me dat ik nu nooit eens iemand van vroeger tegenkom (ik ben toch niet de enige die niet meer in spijkenisse woont!!), echt nergens. Een keer in R'dam Ralf bij "Hij" nu "We" tegengekomen, en Paula Legen (nu noemt ze zich Paola) in Utrecht in een restaurantje. Verder nooit iemand, hoe is het mogelijk. Ik ben wel benieuwd hoe het met iedereen gaat, zou het leuk vinden hier iets terug te vinden. Ik herinner me: Gabrielle, Joke, Paula, Joyce, Ingrid, Monique, Jolanda, Eric, Jos, Cor, Corne, Wimar, Lizzy, Jurgen, Peter, Ralf...en verder even niet.. Waarom hadden wij op school niet een musical als afsluiting, dat bleek (later) iedereen altijd op de lagere school te hebben gedaan!! Gelukkig heb ik wel alle Sinterklaasfeesten nog goed in mijn geheugen. met z'n allen in de Aula wachtend op de Goed-Heiligman, die net daarvoor op de hoek het pad van zijn evenbeeld had gekruist. Wie weet er nog leuke verhalen??

2006, Annemarie Smitshuysen
?