Bekijk het volledige profiel van Annemarie Qureshi en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Annemarie Qureshi heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

nadat ik op de katholieke mari...

nadat ik op de katholieke mariaschool had les gekregen was dit een geweldige school en een hele verademing, vooral omdat mijn leraren meester jonge Dees en meester ouwe Dees zijn geweest, die fantastisch waren. een uitstekende voorbereiding voor verder onderwijs die ik anders niet had ontvangen. ik heb aan deze school alleen maar prettige herinneringen.

2007, Annemarie Qureshi

ik heb tot de vierde klas op d...

ik heb tot de vierde klas op deze katholieke school gezeten, eerste juf was juffrouw blom, laatste was zuster euphronia. de schooluitingen zijn mijn beste herinneringen aan deze school. ook vind ik dat ik hier bijzonder goed les heb gekregen, vooral in handwerken, alhoewel ik veel liever handarbeid voor jongens had gehad, dat helaas er voor meisjes niet inzat.

2007, Annemarie Qureshi

ik heb mijn eindexamen niet ge...

ik heb mijn eindexamen niet gedaan, omdat ik al snel wilde werken en dus geld kon verdienen. daarmee zou ik dan mijn kunstopleiding kunnen bekostigen. echter ik ben naar engeland verhuisd en heb pas in 2002 (!) mijn ba fine arts (hon) in Liverpool afgerond. mijn herinneringen zijn dus niet al te sterk aangezien ik liever niet dan wel naar school ging. sommige leerlingen kan ik me nog wel herinneren, ik heb nog een foto uit de eerste of tweede klas.

2007, Annemarie Qureshi
?