Bekijk het volledige profiel van annemarie Poppe en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

annemarie Poppe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het ging bij deze school nog o...

Het ging bij deze school nog om een noodgebouw. Ik heb hier les gehad van meneer Nieuwboer, dat was een geweldige onderwijzer. helaas heb ik hem maar een jaar gehad dat was in de tweede klas (1957/58) Daarna kwam meneer Vermeulen, een grotere tegenstelling kon je je niet bedenken. Geen aardige man dus. Ook heb ik in die periode breien gehad van juffrouw Hodes, zij was erg aardig en behulpzaam. Ik weet van die tijd nog een flink aantal namen o.a Adry Oude Breuil,Marti oolderink, Bertus,Edmay Losser, Bennie Henkelman, Remy?. Meiti, Truusje, Robbie(Appelstraat,Nettie Kramer. Op deze school hebben we niet lang gezeten, we gingen met ons allen toen naar de rohofschool dit was een oude school, dit zou tijdelijk zijn omdat er een nieuwe school (kerkelandenschool) gebouwd zou worden. Volgens mij maar dat weet ik niet zeker kwamen Johnny Meenhuiis en zijn zusje en een zekere Jaqueline bij.

2007, annemarie Poppe

Ik kan me nog herinneren dat i...

Ik kan me nog herinneren dat ik in de klas zat bij zr Aquinata en jufrouw Meen. Ik weet niet zo heel veel meer uit deze tijd omdat ik van de Kerkelanden kwam en omdat dat een nieuwe wijk was toen was er nog geen school. Samen met mijn broertje Rob en de buurmeisjes Yvonne en Irma Nijmeier liepen we dagelijks naar school, dit was ruim een half uur lopen.

2007, annemarie Poppe
?