Bekijk het volledige profiel van Annemarie Pol en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Annemarie Pol heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Was een fijne school met een l...

Was een fijne school met een leuke klas.We waren een hecht groepje en ik heb er een heerlijke tijd gehad.Zie nog steeds vrienden van toen.(Joanne,Harry,Joep,Katinka,Titus,Iris)Veel geleerd en veel lol gehad.lessen van Unger vergeet je niet net zo min als de stillevens van Hans Nahuys..

2006, Annemarie Pol

Als je, zoals ik, niet bekend ...

Als je, zoals ik, niet bekend was met anroposofie en hier onbevangen heen ging, wist je even niet wat je overkwam;Steiner,Euritmie(ahum..)en nat op nat schilderen...tja..Natuurlijk was het verder feest,zo'n jaar "tussendoor" met veel muziek, kunst ,kletsen, verliefdheden en noem maar op.Jammer was dat ik niet, zoals alle anderen , op kamers woonde, maar bij mijn ouders in Zeist, waardoor ik me een beetje een buitebeentje voelde, en ik zat toch al niet lekker in mijn vel destijds.Maar ik kijk toch met plezier terug aan dat jaar in groep c!

2006, Annemarie Pol

Heerlijke tijd gehad, eerst op...

Heerlijke tijd gehad, eerst op de dependance bij Harry op den Laak,en Theo die ons allemaal verf toestopte toen monumentaal opgeheven werd.reisjes naar Italie en Budapest staan me nog helder voor de geest.Nog een jaar vrije schilderkunst op het hoofdgebouw gedaan.

2006, Annemarie Pol
?