Bekijk het volledige profiel van AnneMarie Opperman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

AnneMarie Opperman heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

herinneringen genoeg mijn groe...

herinneringen genoeg mijn groepje bestond meestal uit dionne de jong ,henriette emmers,jacgueline v laarhoven, susan v dongen,anja dingemans,jeanine vermeer etc. dion en henriette zie ik nog vaak en heb ook nog contact. We konden goed beesten op deze school maar hielden het wel netjes. Er ging zelfs een kast om bij (winkel) met alle typmachienens en niemand had het gedaan, dus naar de direstrice.Kookles was ook altijd een zooitje het eten vloog door de klas. Met elanor koreman en mathea v wanrooy was het ook altijd lachen . ik kan wel doorblijven gaan maar daar komt geen eind aan. vroeger kon dat allemaal nog van die geintjes maar nu is het allemaal veel erger.

2007, AnneMarie Opperman

Heb nog steeds contact met som...

Heb nog steeds contact met sommige oudleerlingen, praten dan over verhalen van toen en dat is lachen. b.v de carnaval optocht,de rot streken, playbacken op school, het kamp in de 6e klas,schoolreisjes etc etc. Ging meestal om met Dionne de Jong, Henriette Emmers,Karin Vissers etc.

2007, AnneMarie Opperman
?