Bekijk het volledige profiel van Annemarie Nauta en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

Annemarie Nauta heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Vriendinnen uit mijn eerste sc...

Vriendinnen uit mijn eerste schooljaren: Saskia? en Pieternel Vriendje: Ik weet niet of het goed geschreven is maar volgens mij was het Fighart, hij was het zoontje van de tandarts. De mooiste herinneringen zijn die keren dat we in de herfst het bos ingingen met de klas om paddestoelen en allerhande bosmateriaal te zoeken, hiermee werden dan later op school bostafreeltjes gemaakt in een schoenendoos. Voor moederdag gingen we de heide achter school op om bloemen te plukken, die werden gedroogd en later werden er kleine schilderijtjes van gemaakt op gekleurd karton en afgedekt met plakplastic.In de tijd dat ik op deze school zat had ik nog de achternaam van mijn vader, te weten van der Klis.

2006, Annemarie Nauta

Vriendinnen: Jannie, Albertina...

Vriendinnen: Jannie, Albertina en Joke...... Speciaal vriendje: Kees Steenbergen. Mijn moeder was dienstbode op kasteel Twickel en wij hebben daar anderhalf jaar gewoond. (Ieder meisje droomt ervan prinses te zijn en op een kasteel te mogen wonen, helaas is de werkelijkheid toch even anders) maar het is wel een mooie tijd geweest die ik niet had willen missen. In de derde of vierde klas zijn we op schoolreis geweest naar Denekamp, met z'n allen op de fiets. Er zijn nog een paar foto's maar die zitten ergens in een schoenendoos, zal ze binnenkort eens tevoorschijn halen en op de site zetten.

2006, Annemarie Nauta

Mijn vriendin was Joke Kuiper ...

Mijn vriendin was Joke Kuiper Favoriete leraar was Hr Monster

2006, Annemarie Nauta
?