Annemarie (Mieke) Kooij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie (Mieke) Kooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarie (Mieke) Kooij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoofd was toen eerst Hr.

  Hoofd was toen eerst Hr. Hensems. Later de heer Zwijnenburg. Namen uit mijn klas o.a.:Ina Verstraaten, Andy Lorwa, Carla Cornax,, Margriet Meijer, Ria de Man, Wilma de Laat, Wil van der Meer, Hannie Weinrich, Jan de Geus, Rudie Werner, Joop Pijpers, e.d.

  Franklin D Roosevelt Mulo, 1955

  Het was een houten, zweedse, school, Juffrouw van Rossum was het hoofd, en een indrukwekkende dame.

  Het was een houten, zweedse, school, Juffrouw van Rossum was het hoofd, en een indrukwekkende dame. Eens zijn we tijdens een schoolreisje in de dierentuin een beetje kwijt geraakt. We konden onze klas en de juffen niet meer terugvinden. Toen we eindelijk op eigen houtje naar huis gingen bleek daar de politie en al reeds gewaarschuwd. We waren ons van geen kwaad bewust. De volgende dag kreeg mw. van Rosse een geweldige woede-uitbarsting voor de klas, waarbij ze bijna haar kunstgebit inslikte. Er waren nog maar weinig mensen met telefoon, dus de volwassenen hadden hadden zich behoorlijk machteloos gevoeld. Verder was er een jongen in de klas die tandarts wilde worden,hij wist dat toen al! Mijn hartsvriendin was toen Marijke van Wijk. Marjan, Lydia, Jacques Ladage, Leo Beenhakker zaten ook in de klas. Het was in de tijd dat we polioprikken kregen, omdat die ziekte toen heerste.

  Oude Vlietschool, 1951

  ?