Annemarie Meeuwesse

Kent 0 personen

RELATION , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie Meeuwesse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie Meeuwesse heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel jaren heerlijk gedanst, eerst in het Hollebloc, daarna in de Victioriazaal.

  Veel jaren heerlijk gedanst, eerst in het Hollebloc, daarna in de Victioriazaal. En na enkele jaren begonnen in de nieuw gebouwde danschool aan de Koppelweg.

  dansschool ritzer, 1979

  De eerste klas bij juffrouw Rood en daarna bij juffrouw van Gool en de heer Brouwers, Juffrouw Gommers, fantastisch lachen als er een wesp in de klas was.

  De eerste klas bij juffrouw Rood en daarna bij juffrouw van Gool en de heer Brouwers, Juffrouw Gommers, fantastisch lachen als er een wesp in de klas was. En in de zesde klas meester Lieverse, een hele leuke leraar. En dan de vriendinnen in de klas zoals Brigitte, Silke, Carolein, Juliette andere namen weet ik jammer genoeg niet meer.

  R.K. Vollehoveschool, 1971

  Frans van Jean Paul De conrector de heer Gamersen En de Engelse leraar de heer Van Dijk De fantastische werkweek in Belgie.

  Frans van Jean Paul De conrector de heer Gamersen En de Engelse leraar de heer Van Dijk De fantastische werkweek in Belgie. Een leuke week waarbij we een hoop hebben uitgehaald.

  De Breul, 1978

  ?