Annemarie J - Mieke Vos

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie J - Mieke Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemarie J - Mieke Vos heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een leuke school , je moest er wel ver voor reizen en in geuzenveld overstappen op de andere bus naar amsterdam west.

  Was een leuke school , je moest er wel ver voor reizen en in geuzenveld overstappen op de andere bus naar amsterdam west. Reisde vaak samen met 2 andere waar ik nu de naam effe niet meer van weet. Zijn er klasse foto's gemaakt toen??? heb er geen een van van. wat altijd wel leuk was, was de tentoonstelling die we gemaakt hadden over mexico en dan kwamen de ouders kijken op school, en ook de toneel stukjes en versjes die je moest leren en opzeggen ook voor de ouders erg leuk .

  Iedersland, 1965

  Hey ja, weet nog goed dat we les kregen in een soort van grote woonwagen.

  Hey ja, weet nog goed dat we les kregen in een soort van grote woonwagen. Hoofd van de school was Juf Hirschman Naam v/d leraar weet ik niet meer. 1 naam van een vriendin van mij waar ik toen wel mee optrok was Marja Prins, verders weet ik het niet meer.

  De Speelman, 1962

  was erg gezellig en leuk ook de kooklessen,ben dat nog niet vergeten.

  was erg gezellig en leuk ook de kooklessen,ben dat nog niet vergeten. vind het jammer dat ik niet alle namen weet vd klasgenoten van toen. Engels kregen we van meester Kloosterman. Hoofd v d school was Mevr. Lievaart. Congerge was mr. Avondrood groetjes

  Carry van Brugge, 1969

  ?