Bekijk het volledige profiel van Annemarie Hofstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Annemarie Hofstra heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb op deze school de verko...

Ik heb op deze school de verkorte (primaire) opleiding tot gastvrouw in de horeca gevolgd. De enige leraar die ik mij nog herinner is dhr. Zwaan, die gaf les in keuken-theorie (frans). Verder staan mij de namen Ciska, Yvonne en Astrid nog bij.

2006, Annemarie Hofstra

Deze school heb ik 6 jaar bezo...

Deze school heb ik 6 jaar bezocht. Er waren maar weinig mensen waar ik mee omging, maar toch nog een paar ,o.a. Diny en Joke. Ik vond het fijn om duitse les van mevr. Alkema te krijgen, maatschappijles van dhr. Roelofs, nederlands van dhr. Das, wiskunde van mevr. Feenstra, biologie van dhr. Beers, engels weet ik niet mee en economie weet ik ook niet meer. Als ik terug kijk naar die tijd zijn er ook een aantal mensen (leerlingen) die voor mij nog steeds niet de moeite waard zijn en ook nooit een meerwaarde aan mijn leven kunnen geven.

2006, Annemarie Hofstra

Ik speelde veel met Gea. Ik ka...

Ik speelde veel met Gea. Ik kan mij nog herinneren dat ik eigenlijk met alle meisjes wel heb gespeeld. Jongens waren toen vervelend, maar diegene die ik later nog wel eens heb gezien zijn toch wel uitgegroeid tot aardige gozers. Ik geloof niet dat ik echt een favoriete leraar had.

2006, Annemarie Hofstra
?