Annemarie Hoegen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie Hoegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie Hoegen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Dhr. Kruif en Jufr.Hendriks hadden er alleen geen les moeten geven, verder waren de leraren wel oke. Hoe hete de directeur ook alweer? Daar heb ik met werkweek nog een leuke ruzie mee gehad[eikel]oeps na 23 jaar nog steeds niet vergeten.In namen ben ik erg slecht maar ik ging goed om met Patricia, Ellen oh en veel meer maar hoe waren de namen jullie namen okk alweer. Na de mavo ben ik naar de kappersschool gegaan en al mijn benodigde papieren gehaald en nu heb ik met een vriendin samen een eigen kapperszaak in Ijsselmonde.

  Titus Brandsma Ulo (later M..., 1976

  ik heb alleen maar leuke herinneringen an deze school,ik ging altijd om met Yvonne Ramaker, de musicals waren leuk, de leraren ook, behalve die man met de dwarsfluit van de vierde klas maar die werd er gelukkig snel uitgegooid toen kregen we van der Ham.

  ik heb alleen maar leuke herinneringen an deze school,ik ging altijd om met Yvonne Ramaker, de musicals waren leuk, de leraren ook, behalve die man met de dwarsfluit van de vierde klas maar die werd er gelukkig snel uitgegooid toen kregen we van der Ham.Terhell was te gek. te veel om allemaal op te noemen.

  Christophoorschool, 1970

  ?