Annemarie Hidding

Kent 0 personen

INLOVE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie Hidding en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie Hidding heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Moeilijk om er tussen te komen in de 5e klas: de twee klassen die er waren, waren samen zo ongeveer de school begonnen.

  Moeilijk om er tussen te komen in de 5e klas: de twee klassen die er waren, waren samen zo ongeveer de school begonnen. Na de werkweek in Ootmarsum aan het eind van klas 5 werd het een stuk leuker, waardoor de examenklas eigenlijk best plezierig was.

  College Griftland, 1979

  Alleen de eerste vier jaar op het Streek gezeten, daarna verhuisd (in 1979).

  Alleen de eerste vier jaar op het Streek gezeten, daarna verhuisd (in 1979). Ik heb erg goede herinneringen aan de school: gezellig en veel te doen. Er waren vaak leuke bands en natuurlijk de spectaculaire verkiezingen voor Onesiforus. Verder herinner ik me Michon met zijn gekke muts, en enkele leraren zoals Lambooy, de Vries, van Dijk, de Leeuw.

  Chr. SG Het Streek, voorhee..., 1975

  Eerste klas juffrouw Ros en Mullem in het bijgebouwtje op het schoolplein.

  Eerste klas juffrouw Ros en Mullem in het bijgebouwtje op het schoolplein. Tweede klas juf Schiphof, die uitgleed en haar pruik verloor. Derde klas juf Nienhuis, die ons een dagboek bij liet houden, waarvan ik nog steeds een deel heb. Vierde klas meester Verhoef, die ons gymles gaf in zijn overhemd en lange broek, en met zweetplekken onder zijn armen met een stok de maat aangaf. Vijfde én zesde klas Kraaijenbrink?? Weet ik niet meer zeker. Van der Zee was in elk geval net overleden. O en voor Engels en geschiedenis hadden we mevrouw Goor, die in mijn herinnering altijd in een stippeltjesjurk liep.

  berghymschool, 1969

  ?