Bekijk het volledige profiel van Annemarie Hermanns en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Annemarie Hermanns heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Breien in de klas, lachen, som...

Breien in de klas, lachen, soms huilen. Kletsen in de pauze altijd de hele klas bij elkaar. Marion en ik werden altijd door elkaar gehaald (we zijn tenslotte nichtjes). We werden er regelamtid uitgestuurd (met als commentaar van ons dat we volwassen waren en zelf mochten bepalen wat we deden....) marianne Bezemer, Marion Hermanns, Joyce?, waren een vast clubje. We waren met meer (8?) maar de namen ben ik even kwijt.

2007, Annemarie Hermanns

Ik was een klein verlegen meis...

Ik was een klein verlegen meisje (is helemaal goed gekomen!)In de kleuterklas bij juffrouw Mitzi, in de 1e bij mevrouw Bergkamp 2e klas mevrouws Smiers (zo lief) 3e en 4e juffrouw Schoonhoven 5e mijnheer Kruif 6e mijnheer Matron (geweldig!) Niet altijd een even leuke tijd gehad maar ook veel goede herinneringen.

2007, Annemarie Hermanns

Ik ging om met Marijke Wijnkoo...

Ik ging om met Marijke Wijnkoop, Astrid Wolrabe, Karin van Oostveen, Karin Joustra, Mirjam?, Eugenie?, Marja Barlag, nog veel meer maar ben de namen even kwijt. In de derde klas: Werkweek in Brabant; erg koud en allemaal oorwarmers gekocht. Lachten in de eerste klas bij muziek. Mijnheer Gielisse?? Een beetje pingelen op een xylofoon, hij bedoelde het goed maar kon helaas geen orde houden. In klas 3 en 4 mochten we gebruik maken van de "aula" op de zolder. Van het schoolplein af mocht eigenlijk niet alleen als er ijs lag. Waren we eindelijk 4e klassers en kon je de brugpiepers naar je op laten kijken (was blijkbaar erg belangrijk toen..) waren er geen brugpiepers meer.....allemaal naar de Olmenlaan ivm de fusie met de Maria Goretti mavo. Mijnheer Wouda van duits Mijnheer'd Arnaud van frans Paul Hoogers van Geschiedenis, geweldig! veel van geleerd. Hoe heette die leraar ook al weer van aardrijkskunde? Goede herinneringen

2007, Annemarie Hermanns
?