Ontdek PLUS

Annemarie Geevers

Kent 3 personen

Single
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie Geevers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie Geevers heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  klasgenoten

  Nog enkele klasgenoten op de St.Alphonsus school : Ria Tak , Ria Bassant , Ellie Groothuizen, Astrid Schiffer ,Els Nagels , Monique Brevé ,Maggie van de Moezel , Constance van de Kamp, Ria Bontebal, Vera van Son , Jeanette van Rijswijk

  Sint Alphonsus School Rotte..., 1957

  Eindexamen in het Flower Power Jaar 1967 in de Riviera Hal van Diergaarde Blijdorp.

  Eindexamen in het Flower Power Jaar 1967 in de Riviera Hal van Diergaarde Blijdorp. Lange rijen rieten stoeltjes en op de achtergrond geluiden van de brulapen.Fantastisch ! Iedere pauze lekker in de zon door de diergaarde struinen, langs de tijgers de leeuwen enz. Prima lokatie voor een examen! Nadat we mondeling examen gehad hadden (in Spes Bona bij Breeplein in R'dam Zuid) begonnen de feestjes thuis. Mijn vriendinnen en ik onderling gaven elkaar allemaal rozen (waren met dat warme weer soms 1 gulden per bos , dus iedereen rijkelijk in de flowers.

  Instituut St. maria voor u...., 1963

  Leerkrachten waren : Juff.

  Leerkrachten waren : Juff. Weijts, Juff.Hulsman bijgenaamd Hulsbuik), Zuster Benedicta, Zr, Alix, Zr.Aleida, Juff.Simons, Juff.Blankers, en HrA.van Essen (leraar Engels)Ook Hr. van de Berg leraar Scheikunde.. Leuke tijd, vooral 1965-66-67. Op-art jurken, oude pukkels (tassen)lippenstiften in allerlei kleuren/smaken (Ronny Tober zong erover)Beatles,Stones,Monkey's,Beach Boys, Thuis party's, Flower Power en schriftelijk eindexamen in de Diergaarde Blijdorp, in de Riviera Hal, lange rijen rieten stoeltjes en op de achtergrond het geschreeuw van de brulapen. Leuke tijd.Van de leerkrachten weet ik dat onze Engelse leraar ergens in Groningen lesgeeft (of daar met pensioen ?) en Juff.Blankers nog in R'dam woont. Alle anderen zijn overleden (Juff. Weijts op hoge leeftijd) groeten.

  Instituut St. maria voor u...., 1963