Bekijk het volledige profiel van Annemarie Emmen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Annemarie Emmen heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Het was een flinke stap, op je...

Het was een flinke stap, op jezelf gaan wonen, maar we hadden een spannende maar gezellige introductie en er zaten bijzondere mensen in mijn jaar: Tessy, Hank, Hanne, Jill, Christien, Marijke, en niet te vergeten Roy. Kortom: een mooie tijd! Colleges kregen we o.a. van Birrell, Storms, Leavis, Kellerman, Gussenhoven en de broertjes Blom.

2009, Annemarie Emmen

We woonden van juli 1963 tot n...

We woonden van juli 1963 tot november 1966 in Etten. Een paar dingen weet ik nog goed: de schoolmelk, de handwerklessen buiten op de cour (een groene onderbroek gebreid voor mijn babypop) en het verdriet toen we gingen verhuizen. Ik moet nog ergens alle afscheidsbrieven hebben van mijn klasgenootjes. Namen weet ik helaas nauwelijks meer, alleen van Jeanneke Klijsen.

2008, Annemarie Emmen

Ik heb alleen in de eerste kla...

Ik heb alleen in de eerste klas gezeten. Daarna verhuisden we naar Etten. Het was een moderne school, met, en dat weet ik nog heel goed, een wasbak in het trappenhuis?, waar we onze handen moesten gaan wassen als die niet schoon waren wanneer we de klas binnenkwamen.

2007, Annemarie Emmen
?