Bekijk het volledige profiel van annemarie dijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

annemarie dijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

hier heb ik alleen in de 1e op...

hier heb ik alleen in de 1e op school gezeten ,was een leuke tijd. leuke leraren ;l.kramer, jongeneel [is overleden] mijn vriendin was hier wendy baas. kramer zie ik af en toe nog !!

2007, annemarie dijk

fijne schooltijd gehad, leuke ...

fijne schooltijd gehad, leuke lerar[essen] juf jansen meester van gemerden [hij noemde me saartje] is naar het buitenland verhuisd ! ik heb een kleuterjuf gehad , waar ik nog wel eens aan denk maar ik weet haar naam niet meer , ook zat ik bij juf jansen bij ene marion van asperen in de klas en ze is al snel verhuist en nooit meer gezien! op de deze school ben ik op de punten van het schoolhek gevallen , m'n keel was behoorlijk open,[10 hechtingen], paniek, nog heb ik een litteken , veel medeleerlingen zullen dit nog weten !

2007, annemarie dijk

leuke schooltijd , we hadden g...

leuke schooltijd , we hadden goede omgang met de leraren ; treurniet, keesmaat ,boon,bij mevr. hogendijk was het ook altijd gezellig, lekker koken ! ook werd er een leraar geplaagd, hij werdt hitler genoemd, later vond ik dat erg, vriendinnen: jac.van delden, louise de wolf, vriend tonnie oosterwijk. ik spaarde pasfoto's , ik heb nu nog foto's waarvan ik de achternaam niet eens weet! mijn man arjan zat hier ook op school !

2007, annemarie dijk
?