Annemarie C.Lesage

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie C.Lesage en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie C.Lesage heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De klas op zich is de leukste herinnering.

  De klas op zich is de leukste herinnering. Ik heb tot 1999 op KK gewerkt. Een hele leuke tijd de fysio lessen met bob kan ik me nog goed herinneren.

  Kadijkerkoog Inservice Z ve..., 1992

  Ik heb samen met Meike Groot en Semira van Dorland ontzettend gelachen met name.

  Ik heb samen met Meike Groot en Semira van Dorland ontzettend gelachen met name. Veel geleerd dat ook. De sport was eigenlijk als we eenmaal begonnen waren met lachen wie het het langste in kon houden. En dat lukte dus bijna niet. We zijn regelmatig of alledrie of een van de drie de gang op gestuurd. Waar het lachen desnoods via de ramen gewoon verder ging. Het besef dat dat misschien vervelend zou kunnen zijn voor je klasgenoten kwam pas toen we alledrie bijna tegelijk aan de Z opleiding begonnen in Purmerend.

  De Meander, 1989

  Favoriete herinneringen heb ik eigenlijk niet.

  Favoriete herinneringen heb ik eigenlijk niet. Wat ik nog wel weet is dat ik samen met linda groen en ingmar van wijnen voor straf in de oude gang moest zitten om een rekentaak af te maken. De oude gang, daar waar het lekte als het regende en waar de boeken stonden. Hoe lang we daar gezeten hebben weet ik niet meer, maar het was zeker een week. De rekentaak is nooit afgekomen maar we hebben wel erg gelachen en steeds nieuwe coupletten verzonnen over de mensen van het dorp. Op de melodie van de showbizquiz van Ron Brandsteder. Veel goeie herinneringen heb ik niet.

  Leeghwaterschool, 1978

  ?