Annelot Hilberdink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelot Hilberdink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelot Hilberdink heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Halverwege de derde klas ingestapt.

  Halverwege de derde klas ingestapt. Op dat moment vond ik het verschrikkelijk. Helemaal opnieuw beginnen in een vreemde omgeving, nieuwe school en nieuwe kinderen. Vanaf de vierde ging het beter. Vijfde klas met meneer Scholten (allez, allez, moeder wacht thuis met de thee!) en de zesde met meneer Hogenbirk. Heel veel geknikkerd op het schoolplein en dubbeltouwtje springen. Vriendinnetje was Nicole Hoogenboom en vanuit huis gingen we veel met de Steffens om met allemaal dezelfde leeftijd kinderen als bij ons.

  Sint Nicolaasschool, 1970

  Twee keer de brugklas gedaan.

  Twee keer de brugklas gedaan. Heel veel plezier gehad op school, vooral de laatste drie jaar! Met de soos beneden waar je heerlijk kon blijven plakken met een kop thee en een krentenbol (of dropsleutel)en bij het lokaal van van Mieghem waar we als eindexamenklas hele middagen doorbrachten onder het genot van Hotel California van de Eagles en Fantasy van Earth, Wind and Fire. Maar het duet van de Parelvissers en Take a walk on the wild side op onze stunt staan ook nog steeds in mijn geheugen gegrift.

  Maartenscollege, 1973

  ?