annelies vervat

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annelies vervat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annelies vervat heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb tot mijn 10e jaar op deze school gezeten.

  Ik heb tot mijn 10e jaar op deze school gezeten. Mijn vriendinnen waren Aliedje Ottenvanger en Karin Fontijn. Ik speelde ook graag met jongens en nodigde alleen maar jongens uit op mijn verjaardag. Mijn beste vriendje was Teus van Beusekom,maar weet niet of hij ook op deze school zat. Mijn favoriete leraar was meester Schaap. Ik ging niet graag naar school,kwam ook vaak te laat,en moest ook vaak in de hoek staan,weet nog precies hoe die hoek ruikt. Vond het maar een vieze oude rotschool,en er was geen wc papier op de wc. Het hoofd van de school was meester de Bruin en we noemden hem Kontjie,en de juf uit de eerste klas was mevr Fettorato.Zij was mooi en getrouwd met een Italiaan.

  Ds. Moorreesschool, 1961

  Mijn vriendinnen waren Cobie Wendels,Ciska Kurvers en Carla Kruiper.

  Mijn vriendinnen waren Cobie Wendels,Ciska Kurvers en Carla Kruiper. Mijn buurvrouw Mevrouw Hoefnagel was ook mijn juf,soms mocht ik iets eerder naar huis om een boodschapje voor haar te doen. Ik kan me eigenlijk al mijn klasgenoten nog wel herinneren.

  Zilverschoon , 1961

  ?