Ontdek PLUS

Annelies Vermeulen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Vermeulen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij woonden tijdelijk in Bleiswijk omdat ons huis nog niet klaar was.

  Wij woonden tijdelijk in Bleiswijk omdat ons huis nog niet klaar was. Ik heb zover ik nog weet 2 schoolseizoenen op deze school gezeten en ben in de 1e klas naar Zoetermeer verhuisd.wat ik me nog goed herinner is het afscheidsfeest op het veldje achter school waar we verkleed gingen als boer en boerin. Sinterklaassurprise ik kreeg een lieveheersbeestje.

  De Poort, 1978

  Ik deed hier de opleiding tot doktersassistente.

  Ik deed hier de opleiding tot doktersassistente. Echt een meidenklas en school trouwens. Leuke tijd gehad.namen van klasgenootjes zijn Carola,Annemiek,sophia,Rianne. Ik heb zelf de opleiding vroegtijdig verlaten ivm de geboorte van mijn dochter. voorheen heette deze school vlngs mij "de Driemaster" MDGO-AG.

  ROC Zadkine, MDGO-AG, 1989

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Vriendinnen Jose,Rieneke,Ethel,Christien,Carin, heb ik al heeeel lang niet meer gezien. Schoolgebouwen aan de van Leeuwenhoeklaan en op de Palthelaan en van Bijdroplaan we fietsten dus veel heen en weer, wat voor het nodige oponthoudt zorgde. Vaak kochten we drop bij de snackbar op de hoek, die vast leuk aan ons verdient heeft in die tijd. Wat ik mij goed herinner is meester Mulder van scheikunde altijd in voor een grapje, maar waar ik nog wat bijlesjes haalde omdat het vak wel erg moeilijk was. en gym van mw Beverwijk.

  Willem van oranje, 1985