Ontdek PLUS

annelies van Wonderen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annelies van Wonderen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annelies van Wonderen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog weinig, was niet z'n schooltype, ging liever werken thuis in de winkel.

  Ik weet nog weinig, was niet z'n schooltype, ging liever werken thuis in de winkel.

  Maria Goretti huishoudschool, 1964

  Ik begon in de 1e klas bij juf;Jansen dat was een lieverd, maar in de 4e had ik juf:vis die was niet leuk die sloeg je met de lat.

  Ik begon in de 1e klas bij juf;Jansen dat was een lieverd, maar in de 4e had ik juf:vis die was niet leuk die sloeg je met de lat. En de hoofdmeester was beekema die vond ik ook niet aardig die trok aan mijn haren. Ik had wel meer oog voor de jongens was denk snel verliefd, ha,ha. Mijn vriendinnetje was Leonie,maar daar wij een winkel hadden, kwam ik vaak daardoor ook bij de kinderen van school thuis, wij hadden veel klanten met schoolgaande kinderen. Bijvoorbeeld Fam;De Graaf Fam:Roos Fam:De Wit Lakerveld,enz:enz. De Fam: Buis was van de Snackbar,Lekkerrrr ik snack nog graag. De heer Beekema woont in Dronten, hij komt wel eens in de winkel van mijn zus Ida, maar mijn zus Ilone en ik hebben toch niet zulke leuke her: aan hem. Maar ik heb wel leuke herinneringen aan mijn jeugd.

  Sint Johannes, 1958