annelies van Vliet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annelies van Vliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annelies van Vliet heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn allereerste vriendinnen op deze school, Marion Schra en Willy Wentink zijn in de 3e klas verhuisd.

  Mijn allereerste vriendinnen op deze school, Marion Schra en Willy Wentink zijn in de 3e klas verhuisd. Heb nog lang kontakt met ze gehad, maar daarna toch uit het oog verloren. Daarna hadden we volgens mij een clubje met o.a. Trui Eikenhorst, Jacoline Peeks, Marco de Haan, Rob van Zanten enz. Herinner me nog meneer Ende, die als hij ging praten, je beter je paraplui open kon doen, omdat hij met consumptie sprak. Ook juffrouw Tiggelaar waar we nog wel eens met een stel op de koffie zijn geweest. Dan had je nog meneer Spaans, die volgens ons een oogje op juffrouw Tiggelaar had. Of het ooit iets is geworden weet ik niet meer. Ook herinner ik me nog in de winter, als het gevroren had, de ijsbanen op het schoolplein. Juffrouw de Bliek in de eerste klas en mevrouw Wairatha als inval juffrouw.

  Atalanta (voorheen/zie ook:..., 1964

  Heb een jaar op deze school gezeten, met o.

  Heb een jaar op deze school gezeten, met o.a. Jacoline Peeks, Trui Eikenhorst en Marjan Donkers. Herinner me niet meer zoveel van deze school alleen dat we les kregen van mevrouw Langbroek, de directrice, en dat ik deze lessen ontzettend saai vond. Heb ook veel gespijbeld omdat ik een vriendje had, wat ik veel interessanter vond dan de school!!

  Anna Henriette, 1974

  Heb 4 leuke jaren op deze school gehad.

  Heb 4 leuke jaren op deze school gehad. Inderdaad het fietsen naar de Iepenlaan, maar vooral was dat volgens mij in de pauze geregeld, zodat je niet zoveel tijd kwijt was aan het fietsen. Het winkeltje van Piet Feijen ( de melkboer) aan de overkant van de school, waar we roze koeken gingen kopen. Brood ging dan in de prullenbak. Vooral de bijnamen van de leraren, o.a. Okki. Weet nog dat mijn ouders naar een "10 min. gesprek" gingen en vroegen daar toen waar ze meneer Okki konden vinden.

  2e Christelijke Mavo, 1970

  ?