Ontdek PLUS

Annelies van Nesselrooij

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies van Nesselrooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies van Nesselrooij heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben begonnen in 1F samen met Marja van den Bosch.

  Ik ben begonnen in 1F samen met Marja van den Bosch. Vanaf de tweede ben ik naar de Kromme Nieuwe Gracht verhuisd. Daar was het gymnasium gevestigd. In de eerste had ik een vriendin Ria Been, wiens vader juwelier op de Amsterdamsestraatweg was. Haar tweelingbroer Leo(?)zat later bij mij in de klas, Vanaf de vierde gym werden de groepen opgesplitst in alpha en beta. Erich als conrector kan ik me nog goed herinneren. De laatste twee jaar met het restje voor de Mammoetwet, bestaande uit 12 meiden en 1 jongen was ook super. En dan te bedenken, dat nu een klasgenoot van mij directeur is van deze school!!!Ik heb nog wel eens bij een declamatiewedstrijd de tweede prijs gewonnen. En de salon de musique van monsieur Vos was echt super! Genoten van volleybaltoernooien met Pasen aan de Croeselaan in de jaarbeursgebouwen, af en toe daar lekker gezoend.

  St. Bonifatius College, R.K..., 1965

  Tineke den Engelsman was mijn hartsvriendin in de eerste jaren van deze school.

  Tineke den Engelsman was mijn hartsvriendin in de eerste jaren van deze school. Helaas ging zij verhuizen! Hanneke Andriessen, Hermien Koning en Ceciel Lovendaal woonden bij mij in de buurt en zaten op dezelfde school. We liepen toentertijd naar school en dat ging ook best wel. Op het hoekje van de straat was een winkeltje waar je lekker dingen kon kopen vanaf 1 cent. Ik heb met name in de tweede en zesde klas hoofdrolspelen gehad in toneelstukken van school. Heerlijk vond ik dat. Zuster Lucy van Muziek vond ik eng, vooral omdat ze zo mager was en in mijn beleving snibbig.

  RK meisjesschool St Theresia, 1959

  In mijn beleving waren wij een nogal rebels jaar en hebben we regelmatig de irritatie van Mevrouw Damste op ons hals gehaald, omdat we het vaak niet eens waren met het beleid van de school.

  In mijn beleving waren wij een nogal rebels jaar en hebben we regelmatig de irritatie van Mevrouw Damste op ons hals gehaald, omdat we het vaak niet eens waren met het beleid van de school. Ik herinner mij helaas maar een paar namen, zoals Betteke de Jong en de enige jongen bij ons in de groep, Anko Knol. Wel heb ik nog steeds het gevoel, dat we een redelijk hechte groep waren. Ook de bevlogenheid van de docenten staat nog op mijn netvlies en al die kleine hokjes in het voormalige schoolgebouw aan de Landstraat in Utrecht ben ik niet vergeten.

  Akademie voor Logopedie en ..., 1972