Ontdek PLUS

Annelies van Beers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies van Beers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies van Beers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ons jaar was het eerste jaar van de Mamoetwet ( + geloof ik een van de eerste jaren met gemengde klassen).

  Ons jaar was het eerste jaar van de Mamoetwet ( + geloof ik een van de eerste jaren met gemengde klassen). Ik ken nog enkele namen van (voor die tijd erg progressieve)leraren zoals Dhr. Kusters,(wiskunde) en Gloudemans(natuurkunde). In de pauze werd er danig heen en weer gewandeld(flaneerd) op het schoolplein door de meisjes en altijd was er controle van leraren, dat er maar niets gebeurde. Na schooltijd bleven we altijd nog met een groepje staan bomen voor de poort, iets wat ook niet in dank afgenomen werd door Dhr. Rijken en zijn staf, juist daarom. Och we herkennen het nu bij onze kinderen, niet ?

  (M)ULO, 1968

  Weet me weinig te herinneren, waarschijnlijk omdat door de keuzevakken er steeds verschillende medeleerlingen in de klas zaten.

  Weet me weinig te herinneren, waarschijnlijk omdat door de keuzevakken er steeds verschillende medeleerlingen in de klas zaten. Wat wel indruk op me gemaakt heeft is de grote donkere kelder waar bepaalde groepen leerlingen hun vaste stekkie hadden.

  Rythovius College, 1972