Bekijk het volledige profiel van annelies van Vliet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

annelies van Vliet heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat op kleuterschool De Kin...

Ik zat op kleuterschool De Kindertuin, maar ik herinner me dit adres niet. Het was bij de Prinsenkerk. Ik herinner me een aantal namen die Frank Bekink noemt. Juffrouw Krabbendam staat mij ook nog bij.

2011, annelies van Vliet

Romereis ... En de GOTA, ni...

Romereis ... En de GOTA, niet te vergeten. Ik ben drie maal meegeweest. En verder was het gewoon een leuke school en heb ik er veel geleerd. Ik ging met Bas van Kleef, die na de tweede van school is gegaan. Ik ben later ook met hem getrouwd geweest; we hebben een zoon van bijna 34. Op een speciale reünie in maart 1992 (voor een vijftal eindexamenjaren) Ivan de Jong tegengekomen; ben nu met hem getrouwd; we hebben een dochter van bijna 16. Ik ben benieuwd wat er geworden is van Lody van 't Hoff, mijn beste vriendin in de eerste klassen (tot zij van school ging) en van Joop Hartman, in de eerste jaren een goede vriend van Bas van Kleef. Na 1992 ben ik ook naar alle reguliere reünies geweest, ook naar het jubileum in 2003. Ik zie nog regelmatig Atrhur Reymer en Lodewijk Rogier, en iets minder regelmatig Sjoerd Karsten, Johannes Krol, Frank Soetermeer. Ook Annelies Penning zie ik af en toe.

2004, annelies van Vliet

Leuke school, leuke tijd gehad...

Leuke school, leuke tijd gehad. Het was een Daltonschool, met weektaken; als ik het goed heb werden de taken op het bord afgekruist in ik geloof rood, wit en blauw, al naar gelang of het goed was of niet. In de laatste klas of klassen kon je facultatief Franse les krijgen. Ik zat een paar jaar in de dependance in de Bisschopstraat (ik geloof de derde, vierde en vijfde klas) De eerste jaren zat ik bij mevrouw Houwaard, een lieve juf. Van daarna herinner ik mij mijnheer Pols, die kaal was, en mijnheer Hering, en vooral ook mijnheer Sterk; ik zat bij hem in de zesde. Inderdaad, de blokfluitles ... Ik heb eenmaal een reünie bijgewoond, maar ik weet niet meer wanneer. Vriendinnetjes en vriendjes waren onder meer Marieke Spliethoff, Cita Akkersdijk, Bibi Uljee, Ineke den Hoed, Ronald Arnoldus, Ronald Zandwijk, Ferdinand Didden. Clarie Bril was toen meer een vijandin, maar later zijn we vriendinnen geworden, toen we allebei in dezelfde straat in Hillegersberg woonden. Ze woont nu in Zwitserland, dacht ik.

2004, annelies van Vliet
?