Annelies Serné

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Serné en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Annelies Serné heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Moest voor mij nu nog onduidelijke reden de 6e klas overdoen.

  Moest voor mij nu nog onduidelijke reden de 6e klas overdoen. Te speels? (dan ben ik dat nogsteeds!). Les gehad van van Iterson. Enkele namen die ik mij nog herinner: Nienke Pina, Hanneke Bakhuis, Erik van Ginkel, André(?) van der Waal, Arthur (?).

  2003, Annelies Serné

  Ik kwam halverwege de 5e klas op deze school en heb les gehad van meester Bil en in de 6e klas van van Houwelingen.

  Ik kwam halverwege de 5e klas op deze school en heb les gehad van meester Bil en in de 6e klas van van Houwelingen. Enkele namen herinner ik me nog: Hannie Weimar, Bart de Munnik (overleden), Frans van Osnabrugge, Tineke Roest, ? van Rooyen, Arjan ?, Kees Verhagen, Els van Buuren, Lottie Schipaanboord, Ineke Bresser, Marjolijn v.d. Krogt, Henk? van Driel, Marijke ? en Jaap ?.

  2003, Annelies Serné

  De eerste klas was nog in het schoolgebouw bij de Ringdijk, ik ging daar op de step naartoe.

  De eerste klas was nog in het schoolgebouw bij de Ringdijk, ik ging daar op de step naartoe. Wat ik mij herinner is een heel oud gebouw met een grote kachel in de klas. De schoolbank voor twee leerlingen was één geheel, in het midden het inktpotje met het schuifje. En wat was je trots als je uitgekozen werd om de inktpotten bij te vullen. Daarna het mooie nieuwe gebouw aan de Laurensvliet. Les gehad van de heer en mevrouw Nawijn en de heer Gerard(t)s. Leuke school, vooral de reisjes in het najaar naar de bossen in Brabant. Van de verzamelde bladeren, paddestoelen ect. werkstukjes maken en daar misschien een prijs voor krijgen. Namen die ik mij nog herinner: Els van Rijswijk, Gerda ?, Frits ?, Jan (van ?) Nas

  2003, Annelies Serné
  ?