Bekijk het volledige profiel van Annelies Schreuder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Annelies Schreuder heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

slechts 1 jaar op deze school ...

slechts 1 jaar op deze school gezeten, toen naar de Juliana van Stolbergschool gegaan (omdat de school werd opgeheven??)Dat 1e jaar les gehad van juffrouw Droogsma-Stallinga. Wat is me goed herinner is dat we elke maandag een psalm uit ons hoofd moesten leren en om de beurt moesten voorzingen in de klas. Een aantal kinderen op de klassenfoto herken ik nog wel (van sommigen ook de namen) Als je je zelf herkent, wil je je naam dan even aan mij doorgeven??

2004, Annelies Schreuder

slechts 1 jaar op deze school ...

slechts 1 jaar op deze school gezeten. Leuke herinneringen aan de vele uren in Penny Pean en de strandwandeling met een aantal uit de klas van Hoek van Holland naar Kijkduin, waar we de zieke leraar Nederlands hebben opgezocht (thee gedronken). Volgens mij heet hij van Ooijen, hij kon prachtig en boeiend voorlezen uit een boek van Paul Biegel. Ik zie bij deze school inmiddels wel een aantal bekende namen staan maar of deze personen ook bij mij in de klas gezeten hebben, weet ik niet meer. Misschien herkennen jullie je op de 'strandfoto'? Laat het me even weten....

2004, Annelies Schreuder

slechts 1 jaar op deze school ...

slechts 1 jaar op deze school gezeten. Leuke herinneringen aan de vele uren in Penny Pean en de strandwandeling met een aantal uit de klas van Hoek van Holland naar Kijkduin, waar we de zieke leraar Nederlands hebben opgezocht (thee gedronken). Volgens mij heet hij van Ooijen, hij kon prachtig en boeiend voorlezen uit een boek van Paul Biegel. De enige naam die mij zo 1 2 3 te binnen schiet is die van Ernst...(donker haar, is volgens mij nog een tijdje welpenleider geweest bij de Cornelis Trompgroep) zijn achternaam weet ik niet meer.

2004, Annelies Schreuder
?