Ontdek PLUS

Annelies Rijksen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Rijksen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Rijksen heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met veel plezier docent Frans geweest op het CCNV.

  Met veel plezier docent Frans geweest op het CCNV. Het waren maar ruim 4 jaar, maar ik heb goede herinneringen. Nu doe ik (helaas) niets meer met Frans en/of het onderwijs. Ik woon sinds 2003 in Zweden (1,5 uur van Stockholm, in een dorpje) en heb het er erg naar mijn zin. Ik ben echt gesetteld met man (Ralf Timmerman) en ondertussen twee dochters en kom niet meer terug om in NL te wonen. Al die stress, mensen, auto's en drukte ontwen je snel als je in een rustig land woont. En je zult het niet geloven, maar de winters zijn hier toppie! Elk jaar sneeuwzeker (dec-april) en vrieszeker (-20C). Kom maar een keer langs als je durft!

  Christelijk College Nassau-..., 1999

  Lerarenopleiding Frans.

  Lerarenopleiding Frans. Tja, vier leuke en leerzame jaren. Ik ben nog wel wat jaartjes iets nuttigs met mijn diploma gaan doen op het CCNV in Harderwijk (leuke school!). Toen ging ik emigreren naar Zweden en hier is Frans niet populair. Al die Zweden willen Spaans leren en geen Zweed die naar Frankrijk op vakantie gaat, dus adieu (adjö op zijn Zweeds) opleiding. Veel meiden in de vakgroep en veel gekwek. Heb nog erg goed contact met Anca Zamfir en Catharine Jumelet (na een paar jaar weer opgepikt). Sporadisch contact met Renate van der Stouwe (nu Mulder). Ben benieuwd naar jaargenootjes! Groetjes Annelies

  hogeschool van utrecht FEO, 1994

  Hej! Het fietsen van Nijkerk naar Amersfoort vind ik achteraf toch errug goed! Verder heb ik een prima tijd op de 'GSA' gehad.

  Hej! Het fietsen van Nijkerk naar Amersfoort vind ik achteraf toch errug goed! Verder heb ik een prima tijd op de 'GSA' gehad. Ik kende niemand in het begin, maar dat veranderde snel. De repetitieweken vond ik vreselijk. We vond ik dat de school ons erg goed voorbereidde op het Centraal Schriftelijk. In de onderbouw ging ik veel om met Hannelore Polhuys. Veel leuke dingen met haar beleefd. Helaas is zij een aantal jaren geleden overleden. Erg verdrietig. Ook heb ik met Wietske v Leeuwen (nu Westerink!) omgegaan, ook nog in studententijd. Zij dan in Amsterdam, ik in Utrecht. Nog wel wat contact met haar (ondanks afstand!). Tja, wat is me bijgebleven? Ja, het Ardennen kamp in VWO 5 (?), erg leuk iets. Bepaalde docenten als mevr. Zwagers van Duits, geweldige goede docente. En haar collega meneer Bos, veel humor en toch goed! Meneer Veldman (Frans), toppie! En wij wisten maar niet hoe oud dat ie was (oud!). Hij heeft mij gemotiveerd om Frans te gaan doen na de Havo. En mevrouw Bos van Handenarbeid, tjonge, wat een respect heb ik voor die vrouw. Je zult maar 30 van die gierende pubers aan het werk moeten zetten. Helaas zie je dat als leerling pas jaren later. Ik kan nog lang zo doorgaan. Ik hoop in elk geval dat er eens een reunie komt en hopelijk kan ik dan ook overkomen uit het Hoge Noorden (Zweden). Ben benieuwd naar jullie verhalen! Hejdå! Annelies

  Guido De Bres, 1988