Ontdek PLUS

Annelies Reijnierse

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Reijnierse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Reijnierse heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een leuke school.

  Het was een leuke school. Het enige wat ik me er nog van kan herinneren is de naam van het hoofd, juffrouw Fabius. En natuurlijk het huis zelf...prachtig huis. Iedere morgen moesten we in de grote hal beneden " Dank u voor deze goede morgen zingen" en dan ontbijten in de eetzaal. Door het bos naar de boerderij kan ik me nog heel goed voor de geest halen, ben er heel vaak geweest. Ik ben er 1 jaar geweest. Ben eigenlijk wel benieuwd of het nog steeds een internaat is.

  internaat roverestein, 1962

  Vanwat ik me ervan herinner.

  Vanwat ik me ervan herinner. Het hoofd van de school was Zr. Marisstella met een grote wrat op haar gezicht en een spitzig gezichtje. Zr. Maria die met heel veel speeksel een gesprek wou voeren. Zr. Francesca een roodharige met een brilletje. De binnenplaats waar we tussen de lesuren werden gelucht (dat gevoel had ik altijd). Ik herinner mij nog wel wat klasgenootjes. Een meisje Anja genaamd die had ogen als een poesje dus van die streepjes heel apart. Willie Vrinds zij reed altijd met me mee naar huis (eenmaal in de zes weken)zij woonden in Oisterwijk. Ik ben benieuwd of iemand nog van mijn lichting hierop kan reageren. Ik wacht met spanning af.

  Internaat, 1966