Ontdek PLUS

annelies medema

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annelies medema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annelies medema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  niet zoveel weet ik er van.

  niet zoveel weet ik er van.

  De Anjelier, 1958

  ik zat op de leraressenopleiding Nd( tekenen en stofversieren)namen van docenten waren Ankie Jacobse, Marie-Jose, Heleen v.

  ik zat op de leraressenopleiding Nd( tekenen en stofversieren)namen van docenten waren Ankie Jacobse, Marie-Jose, Heleen v.d.Tuin,e.a. Namen van klasgenoten zijn Debbie Holman, Truus Homan ,Martine, Greetje, Ina Bartels, e.a. Ik heb erg veel aan deze opleiding gehad, leuke tijd, hard gewerkt aan de vele werkstukken die we moesten maken.Leuke excursies naar Londen en Parijs.

  de scholengemeenschap kruit..., 1973

  Ik had frans van het schoolhoofd meneer Kappen, een hele lieve man, geschiedenis van meneer Borgman, kon heel goed vertellen, meneer de Vries(biologie), meneer v.

  Ik had frans van het schoolhoofd meneer Kappen, een hele lieve man, geschiedenis van meneer Borgman, kon heel goed vertellen, meneer de Vries(biologie), meneer v.d.Berg(aardr.), ook heel goed, mevr. Overhof(engels)mevr? gaf heel goed wiskunde, ik weet niet meer hoe ze heet.meneer Grasmeyer gaf duits,Ik ging om met Hannie Lode.In mijn klas zaten ook Bart Plantinga en Gerrit Zuidema.

  Hendrik Wester mavo (voorhe..., 1968