Ontdek PLUS

annelies Linssen

Kent 27 personen

Single , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annelies Linssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annelies Linssen heeft 7 klassenfoto's en kent 27 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik speelde met Marianne Boot en heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik speelde met Marianne Boot en heb leuke herinneringen aan deze school. Ik ging tussen de middag wel eens achterop de fiets bij Marjo Bij de Vaate. En ik herinner me ook dat ik vaak met jongens speelde.En we zijn ook wel eens bij de juf thuis geweest.

  Helcherseeschool, 1972

  Toch wel een heleboel leuke herinneringen.

  Toch wel een heleboel leuke herinneringen. Wie er bij mij in de klas zaten kan je op de foto zien. Die heb ik zelf thuis ook nog! De schoolreisjes herinner ik mij wel en meester de blois, onze klas ging naar zijn bruiloft. Ik herinner mij eigenlijk elke klas nog wel. Ik ging om met mijn nichtjes Lineke en Els en Janet en mijn buurmeisje Danielle.En Susan en Dinah en Debby en Bianca en met meer kinderen uit de klas.

  Dr. A. Comrieschool, 1974

  Ik was het vaak niet eens met vanalles maar over het algemeen en zeker achteraf heb ik eigenlijk best een leuke tijd gehad.

  Ik was het vaak niet eens met vanalles maar over het algemeen en zeker achteraf heb ik eigenlijk best een leuke tijd gehad. Ik ging om met Ria Verloop en Sandra de Vries en in mijn klas zaten Gijs van der Tang en Paul Drop en Siebold Freeke en Anne- Margriet, Lianne van Asperen ....

  Jacobus Revius Scholengemee..., 1980