Ontdek PLUS

Annelies Lewis

Kent 0 personen

DIVORCED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Lewis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Lewis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De opening van het nieuwe school gebouw was een leuk feest.

  De opening van het nieuwe school gebouw was een leuk feest. Mijn vriendin was Helene Derkinderen met wie ik nu weer kontakt heb. Was ook bevriend met Jaap Meeder en een andere Jaap, Rieni Struyk en Archie Gerards.

  Koningin Juliana School (MA..., 1962

  Herinneringen aan inktpotten en hoe blij we waren met een nieuwe pen.

  Herinneringen aan inktpotten en hoe blij we waren met een nieuwe pen. Als we jarig waren met een blikje snoepjes de klassen rond gaan. (die van mij was gedeeld met Harry van der Pot) Het korfballen en de school tuintjes. slootje tutten en Koos Le duc? duwde me in de sloot. veel meer leuke herinneringen. Zou het best allemaal nog een keer willen mee maken. (zelf in de sloot vallen)

  Elout van Soeterwoudeschool, 1954

  Leuke herinneringen aan die tijd.

  Leuke herinneringen aan die tijd. We gingen allemaal met elkaar om tijdens de schooltijd, maar Joke van Woerden en Lida Spuybroek waren mijn vriendinnen. In de pauze kochten we altijd een paar broodjes van de bakker die met een kar in de straat kwam, ook al had mijn vader een bakkerij. We gingen weleens in de r.k kerk kijken, maar dat mocht niet. De leraren waren ok.Meneer Pranger gaf graag iemand een tik terwijl hij aan het bidden was. Af en toe was ik verliefd op Loek van Wettum. Ik kreeg van hem vorig jaar een e-mail en het bleek dat we allebei in Engeland wonen. Nu hebben we kontakt per e-mail en soms ook per bezoek. Heel leuk om iemand die je vroeger als klein kind al kende weer te zien. Annelies (Lewis) de Lange

  Dr. Kuyper Mavo, 1960