Ontdek PLUS

Annelies Lesquillier

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Lesquillier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Lesquillier heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vroeger noemde mijn ouders mij Loulou, maar sinds mijn 18e heet ik Annelies.

  Vroeger noemde mijn ouders mij Loulou, maar sinds mijn 18e heet ik Annelies. Ik heb niet zulke beste herinneringen aan deze streng Christelijke school 'met den bijbel'. Deze bijbel (met de handtekening van dhr Slot) heb ik nog steeds. Ben 15 jaar getrouwd geweest, heb een zoon van bijna 37 en twee lieve kleinzoons. Alhoewel ik vlgs dhr Buijs alleen maar geschikt was voor de huishoudschool, heb ik na de MULO gestudeerd (Communicatie, rechten en gedragswetenschappen). Heb nu al jaren mijn eigen adviesbureau. Er is toch nog wat van me terecht gekomen. Ik herinner me de 'Speetjes', Tim Rijksen,Jaap v.d. Vondel en nog vele anderen. Leuk om te weten hoe het met hen gaat.

  Koningin Julianaschool, 1956

  Streng christelijk.

  Streng christelijk. Wij gingen roken (mocht toen niet) onder de Lage Erfbrug. Toen leraren dit zagen, moest ik bij Lambalgen (hoofd) komen, die mij vertelde dat je daar kindjes van kon krijgen. Hij bedoelde waarschijnlijk met jongens onder de brug staan, mag niet. Mijn schoolvrienden waren destijds Koos Gerkema, Bert Rosenquist, Axel?, Janny 't Hoofd, Lidie Spee, Ad Zijlmans. Ik weet nog dat docent Engels Jan Egas met een oud-leerlinge was getrouwd. Hij was toen ook nog tamelijk jong.Rob Zeedijk durfde alles. Dat was in die tijd niet zo gewoon als nu.

  A.W.F. Idenburgschool (MULO..., 1961